Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mennyei tippmix

Mennyei tippmix

Belga és Angol gólváltás!

2015. augusztus 22. - athos75

A Charleoi - Westerlo egymás elleni mérlege szinte parádés. annyi gólt rúgnak mint égen a csillag és szerencsére nem csak az egyik csapat aktív. A hazaiak elég felemásan kezdték az idei pontvadászatot, egy gólnélküli döntetlen otthon és egy 2-0 vereség  idegenbe nem valami bíztató jel, de bízunk benne, hogy most megrezdül a háló.
A Westerlo egy hazai 3-2 győzelem és egy idegenbeli 2-1 vereséggel büszkélkedhet ami megmutatja, hogy bizony sebezhetőek hátul.
Erre a mérkőzésre két opciót is jónak látok!
Charleoi - Westerlo G/G 1,83 odds
Charleoi - Westerlo 2,5 over 1,80 odds

Leeds - Sheffield Wed mérkőzés is hasonló kaliberü mint a belga, viszont a leeds otthon életveszélyes, igaz idegenbe is :D Mindkét csapatnak kicsit döcögősen indult a bajnokság, de főleg a leedsnek 4 döntetlent sikerült összehozni ebből egy a ligakupában. A vendégek 2 gy és 2 vereséggel indítottak, de ami ennél is fontosabbb, hogy mindkét csapat mérkőzésén szinte mindig volt gólváltás és az egymás elleni mérkőzésen rendszeres a gólváltás, így nem is lehet más fogadást tenni mint a G/G

Leeds - Sheffield Wed G/G 1,83

Sok szerencsét mára!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadjunknagyba.blog.hu/api/trackback/id/tr787724710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása